Misyonumuz

Daima insana ve insan sağlığına değer katmayı ilke edinmiş olan Melis Arı Çiftliği Ltd. Şti. “FER” markası ile en doğal, en kaliteli ve en saf ürünleri kullanıma sunmayı insanımızın en doğal hakkı olarak benimsemiştir.

Vizyonumuz

Yaşama sağlık katan, insan sağlığına değer veren ve doğallıktan asla ödün vermeyen şirketimizin hizmet kalitesini artırarak markalaşma ve kurumsallaşma yolunda hızla ilerleyerek devam edecektir.

Şifası özünde saklı, organik ve doğal arı ürünlerinin önemini halkımıza anlatmaya devam edecek ve kullanımını yaygınlaştırma çalışmalarını sürdürecektir.

Katkısız ürünlermizin kişi başına düşen üretim miktarımı arttırma yolunda çalışmalar sergilenecektir. İç Pazar payımızı arttırmakla beraber, ihracat yapılan ülke sayısıda yükselecektir. Sağlıklı, dirençli, güçlü ve başarılı nesillerin oluşmasına katkıda bulunacaktır.

Sunduğumuz tüm ürünlerimizde, güvenilir gıda hijyenik koşullar, kalite ve tat farkı ile,bilinçli tüketici iletişimini sürdürmeyi hedeflemekteyiz.

1990 yılında kurulan Melis Arı Çiftliği Fer markası ile arı ve arı ürünlerini üretmeye başladı. Yönetim Kurulu Başkanımız Melih Fer Solmaz, baba mesleği olan arıcılık sanatına inovasyon getirerek Türkiye’de bir çok kitleye apiterapi ürünlerini tanıtan kişi olmuştur.

- Sektöre ilk ISO 22000 belgesini alan
-Ülkemizde ilk Apiterapi (arı ürünleri ile destek tedavi) yöntemini kullanan,
-İlk olarak arı ürünlerini “butik” tarzı yöntem ile insanımızın kullanımına sunan,
-2011 - 2012 – 2013 yıllarında Güvenilir Gıda Ödülü,
-2013-2014 TÜSİAV Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü,
-Apomondia 2017 Dünya üçüncülüğü ödülü,
-BRC Global Certifica belgesine sahip,

Kurucumuz Sayın Selçuk Solmaz Kurucularından olduğu Ankara Arıcılar Birliği Başkanlığı görevini halen devam ettirmektedir.



                                               

GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE POLİTİKASI

 

Fer Bal olarak gıda güvenliği ve kalite politikamız;

Hammaddeden son ürünün müşteriye sunumuna kadar ki her aşamasında standartlara ve yasal mevzuatlara uymak,

Kaliteli, gıda güvenliği ilkelerine uygun ürünler sunmak ve bu hizmetleri gerçekleştirirken çevrenin korunması için yönetim sistemlerimizin gerekliliklerini tüm çalışanlarımızın katılımı ile uygulamak ve etkinliğini sürekli geliştirmek,

Yüksek seviyede tüketici güvenliği ve müşteri memnuniyeti sağlamak,

Üretimin her aşamasında ve son ürünün müşteriye kadar uzanan sürecinde izlenebilirliği tam olarak sağlamak,

Çalışanlarımıza, planlarımız doğrultusunda eğitim vermek,

Tedarik zincirinin her halkasında, insan ve hayvan sağlığını ön planda tutarak ürün güvenliğini ve kalitesini korumak,

Yönetim sistemlerinin etkinliğini arttırmak ve iyileştirmek için sürekli gözden geçirmek,

Güvenli gıda üretimini ve tüketici ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılamayı temel ilke edinerek, hammadde kabulü ile birlikte ürünün tüketileceği ana kadar güvenli, kaliteli ve yasalara uygun ürünler üreten bir marka olmaktır.

 

GENEL MÜDÜR

EK.01/01/10.10.2019